Over Servicis

Kees de Jong Managing director

Maximale ontzorging en beschikbaarheid

Servicis is een betrouwbare, veelzijdige, efficiƫnte en hoogwaardige dienstverlener in betonwerken, -reparaties en -onderhoud. Bij al onze activiteiten staan totale ontzorging van de opdrachtgever en maximale beschikbaarheid van diens bedrijfsprocessen voorop.

Met ons actieve kwaliteits-, veiligheids- en milieubeleid kunnen we die doelstellingen in elk project waarmaken. Onze producten en diensten voldoen altijd aan de afgesproken klanteisen, specificaties, voorschriften, actuele wet- en regelgeving, normen en contractuele bepalingen, tegen een concurrerende en financieel verantwoorde prijs.

Bij Servicis vinden we dat duurzame oplossingen en vruchtbare relaties alleen kunnen gedijen in een sfeer van eerlijkheid en wederzijds vertrouwen. Die open houding eisen we niet alleen van onszelf, maar zien we ook graag terug bij alle partijen waarmee we samenwerken.

Nieuwe oplossingen voor nieuwe uitdagingen

De markten waarin Servicis actief is, zijn sterk in beweging. Onze opdrachtgevers moeten zich snel en flexibel kunnen aanpassen aan steeds veranderende wetten en regels en markteisen. Niet zelden staan ze bij nieuwe ontwikkelingen ook zelf aan de wieg.

Bij Servicis willen we onze klanten bij die processen volledig faciliteren en ontzorgen. Hiertoe houden we ons consequent aan alle afspraken die we maken en voldoen we steevast aan alle wetten, regels en eisen. Ook werken we voortdurend aan nieuwe, duurzame betonoplossingen die de doelstellingen van de opdrachtgever helpen realiseren.

Ondanks alle ontwikkelingen en innovaties verliezen we onze vaste waarden geen moment uit het oog: namelijk het leveren van hoogwaardige betonoplossingen, binnen de afgesproken tijd en tegen een billijke, concurrerende prijs.