Onze aanpak

Slagvaardige mix van ervaring en nieuw elan

Het hectische verleden van Servicis heeft geen invloed gehad op de continuïteit en kwaliteit van ons werk. De meeste medewerkers zijn ons bedrijf al vele jaren trouw. Via ons eigen erkende leerbedrijf vullen we deze bron van ervaring en continuïteit voortdurend aan met goed opgeleide jonge krachten, die voor nieuw(e) inzichten en elan zorgen.

Onmiddellijk inzetbaar, ook bij calamiteiten

De ruim 60 Servicis-medewerkers sturen wij aan vanuit de hoofdvestiging in Hoogvliet. De meesten zijn actief op plants en bouwlocaties, vooral in het nabije Europoort-gebied, maar ook op locaties elders in het land. Op diverse locaties hebben we zelfs eigen onderhoudssteunpunten, zodat onze betonexperts altijd direct beschikbaar zijn voor de klant. Vooral bij complexe, kritische processen betaalt hun grote locatiekennis en directe inzetbaarheid zich voor de klant dubbel en dwars uit, ook bij calamiteiten.

Flexibiliteit waarborgt ongestoorde klantprocessen

Verreweg de meeste Servicis-stafmedewerkers hebben een MBO- of hogere opleiding genoten. Hun echte toegevoegde waarde ervaart de opdrachtgever echter vooral in hun flexibiliteit, inzet en vermogen om samen te werken, zowel onderling als met de klant en andere partijen op de plant. Onze grondwerkers, timmerlieden en betonwerkers en -reparateurs zijn gespecialiseerde vaklieden. Maar nemen elkaars taken moeiteloos over als het werk erom vraagt. Bij eventuele problemen komen ze zelf met oplossingen en voeren die in overleg met de klant ook direct zelf uit. Hun flexibiliteit komt de snelheid van ons werk en daarmee de continuïteit van de klantprocessen enorm ten goede.

Alleen inlenen als het écht nodig is

Dankzij de beschikbaarheid en veelzijdige inzetbaarheid van onze mensen hoeven wij slechts sporadisch in te lenen. Alleen waar echt nodig laten we ons bijstaan door vertrouwde onderaannemers die hun vakkundigheid, inzet en betrokkenheid ruimschoots in de praktijk hebben bewezen.

Projectleiders waken over klanttevredenheid

Alle Servicis-werken worden uitgevoerd onder leiding van onze vier projectleiders. Met hun lange ervaring, multidisciplinaire aanpak, vaste werkpakketten en bestendige en vruchtbare relaties met de klant, dragen zij fors bij aan de kwaliteit van ons werk en het klantvertrouwen.