29 jun 2018

Reparatie buffertank bij Vion Boxtel

Vorige maand hebben we op een bijzondere plek een kort project uitgevoerd. In opdracht van Coltrade hebben we een buffertank van Vion te Boxtel gerepareerd.

15 jun 2018

Megatransport Radartoren geslaagd

Op 11, 12 en 13 juni heeft er in Rotterdam een megatransport plaatsgevonden van de nieuwe radartoren voor Maasvlakte 2. Hollandia Infra uit Krimpen aan den IJssel heeft de Radartoren ontworpen en gerealiseerd. Mobilis-Servicis heeft de opdracht gekregen voor het realiseren van de fundering, de buiteninrichting en de bouwkundige voorzieningen in de toren.

22 mei 2018

Railuitbreiding hoogspanningsstation TenneT te Borssele

Servicis is, samen met SC&M, aan het werk in Borssele. Hier wordt, in opdracht van TenneT, gewerkt aan railuitbreiding van hoogspanningsstation BSL380.

12 apr 2018

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten 2017

TBI kijkt terug op een goed jaar waarin we onze prestaties op veel fronten hebben verbeterd. De woningmarkt was krachtig en het perspectief voor de markten van infra en utiliteit verbeterde. De bedrijfsopbrengsten groeiden in 2017 met 9 procent naar € 1.710 miljoen. Tevens zagen we ons operationele bedrijfsresultaat (EBITDA) toenemen.

08 mrt 2018

TBI Veiligheidsdag 2018

Op 16 maart staan we binnen TBI opnieuw stil bij wat veilig werken voor ons betekent. Het is dan de landelijke 'Dag van de Veiligheid'. Ons thema dit jaar is: Van moeten naar willen.

06 mrt 2018

Reparatie pelletbunker Tata Steel

Sinds augustus 2017 zijn we aan het werk op de hoogovens bij Tata Steel IJmuiden. Hier wordt gewerkt aan de reparatie van pellet(dag)bunker 635. In opdracht van PTC en hoofdaannemer JP van Eesteren voert ook Servicis diverse werkzaamheden uit in deze bunker.

08 feb 2018

Renovatie Olympisch Stadion

In de zomer van 2017 is Servicis gestart met een project op een bijzondere plek. In opdracht van CBRE voeren we diverse renovatie- en reparatiewerkzaamheden uit aan het Olympisch Stadion te Amsterdam.

30 jan 2018

Na revitalisering kantoor MM25 klaar voor gebruik

Medewerkers nemen intrek in smart building. Na een grondige revitalisering is het MM25 gebouw, het nieuwe kantoor van Servicis Mobilis, en Croonwolter&dros, TBI-SSC en TBI-HR klaar voor gebruik.

19 jan 2018

Werkzaamheden in pompstation van Evides te ‘s Gravendeel

Servicis heeft opdracht ontvangen van Evides N.V. voor het uitvoeren van civiele werkzaamheden in het pompstation te ’s Gravendeel.

16 nov 2017

Op naar 1

De komende jaren gaat Servicis met Mobilis, Timmermans Infratechniek en Voorbij Funderingstechniek nog intensiever samenwerken en gaan wij Op Naar 1. Zodat wij kunnen blijven doen waar wij goed in zijn: bouwen! Om nog beter in te kunnen spelen op de veranderende markt gaan wij onze organisatie efficiënter en flexibeler inrichten. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen blijven rekenen op ons vakmanschap en betrouwbaarheid als partner en aannemer.